Berger läger

Har man två doggar av olika sort får man åka på två läger per år. Yeaj! I helgen ordnade Berger-klubben läger för sina medlemmar. Vi blev ett 20-tal berger-ägare som träffades i Nybygget, 1,5 mil utanför Katrineholm. Yvonne och jag åkte ned på fredag kväll. Det var samling vid 19-tiden, vi blev lite sena men kom lagom till kvällens föreläsning om discdog med Susanne Lindberg. Susanne höll även i Lydnadspasset under lördagen. Hon är en mycket inspirerande instruktör och har en fantastiskt vältränad berger som heter Klicka. Om hon bara bodde i närheten skulle jag mycket väl kunna tänka mig att gå tävlingslydnad för henne.

Mest nöjd är jag ändå med söndagens agilitypass. Karin och Maria Augustsson körde en nybörjar- resp en tävlingsgrupp. Och Maria är ju sååååå bra tycker jag!! Det var verkligen jättekul!!

Yvonne filmade!

Jonna och jag körde tävlingsgruppen på förmiddagen, men på eftermiddagen plockade dom fram balanshindren och det passar ju inte oss riktigt än. Så då fick vi ansluta till nybörjargruppen som körde enklare bana. Och det blev jättebra för Jonna som var lite trött efter förmiddagen, hon tände nämligen till igen. Förmodligen för att det var enkelt och då blev det kul igen! Tyckte jag med!!!

Jag har lärt mig mycket mer om Berger-doggarna. Inser att Jonna är mycket rastypisk, mer då kanske åt poil-long än den lilla face-rase hon är.

Vi bodde nästan allihopa på sovloftet i stora huset. Där var sovavdelningarna bara avskilda med draperier, så det blev en ordentlig kollo-känsla! Mycket skratt, stoj och hundsnack! Riktigt rolig helg.

Nu till helgen skall jag på vallnings-läger genom Bergerklubben, så då är vi några som ses igen! :D

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

2 Responses to Berger läger

  1. Pernilla says:

    Synd bara att man inta har så aktiva rasklubbar att man får åka på läger! Ser bra ut med agilityn :-D

  2. Hello Charlotte!
    Jag tror jag är nöjd med min nya blogg… jag förstår i alla fall hur en del saker fungerar…
    Funderade på att hälsa på dig i söndags och hjälpa dig med ihopmontering av garderober. Tyvärr var Kjell fortfarande förkyld så vi vågade inte svänga förbi och smittas… Dessutom har vi en del projekt för att Kjell ska få plats nu när han ska flytta hem en hel del grejer från Gränges!
    Vi får höras!!!! Superdupermånga kramar!!!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>