Hoppteknik

I tisdags var det preimär för ridhusträningen för mig och doggarna. Anna och jag åkte upp till Bälinge ridhus för ett kvällspass. Vi var alldeles ensamma i ridhuset. Och här står alla hindren redan framme, rena lyxen ju. Vi började med ett pass hoppteknik.

Jonna körde första passet.

Och sen fick Felix jobba lite

Efter hopptekniken körde vi en kortare bana med olika svårigheter.

Jag och Jonna har en del kvar på att jobba på slalom. Och jag måste komma ihåg att belöna mycket mer än jag gör. Jag blir så taggad när Jonna kör så jag glömmer bort att hon behöver belönas också. Det ser man framförallt på filmerna, hon kroknar sakta men säkert efter en stund. Tappar motivation liksom, vem skulle inte göra det!!!???
Så det måste bli skärpning där!!!

Och jag måste även tänka på att dela upp banan istället för att köra allt på en gång.

Jag ser verkligen fram emot vinterns träning!!! Här ska tränas YEAJ!!!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

One Response to Hoppteknik

  1. Kristina Munther says:

    Det här blir jättebra, det är ju bara början, och ser så fint ut redan. Lycka till!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>