Godkänt BPH med skott

Idag har Frank och jag genomfört BPH (Beteende och Personlighetsbeskrivning av Hund), med skott. Det var väldigt kul! Jag gick ett MH med Felix för många år sedan. Då var jag inte så nöjd med själva genomförande från testledarens sida.

Den här gången var det mycket mer proffsigt och pedagogiskt genomfört.

Frank reagerade väldigt mycket som jag förväntade mig. Han vill inte interagera med andra, så att leka med testledaren gick inte ;) . Han gav lite ljud ifrån sig under skott-momentet. Jag hade en diskussion med beskrivaren om det berodde på en slags beröring av skottet, eller (som jag trodde) att han blev otålig av att bara stå och vänta en stund. Men det slutade med att det tolkades som någon slags effekt av skottet. Nåväl, det blev en 4 på skott, och kommentaren om ljud skall endast synas på Hunddata.

En mycket lyckad och kul dag! :D

Frankie Protokoll

This entry was posted in Okategoriserade. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>