Ny titel för Tekla

Då Tekla inte trivs så bra i den lite stökiga, tuffa tävlingsmiljön som agility ofta innebär, så började vi 2017 i Norge att tävla i Rallylydnad. Vi klassade upp oss till klass 2, men hann aldrig med att starta i den klassen innan vi flyttade hem till Sverige.

Det har tagit en stund för oss att landa i rallymiljön i Sverige. Men efter att ha deltagit i två superbra kurser på Väsby BK så har vi givit oss ut på tävlingsbanorna även i Sverige. På 6 starter har vi nu klassat upp oss till Fortsättningsklass och fått titeln RLD N.

Vallée des Voconces Ioné – Tekla.
Två godkända rundor på tävlingarna vid Väsby BK 27 april 2019.

Tekla RLDN

This entry was posted in Rallylydnad. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>