Åh vilka duktiga grundkursare!!!

Inte var jag och mina kursare så duktiga när vi gick grundkursen i agility för några år sedan??? Vill minnas att jag hade fullt sjå bara att hålla Felix under kontroll. Vart ju t o m utskälld av en av ”lydnadskärringarna” för att Felix for iväg, så till den grad att jag börja grina… fy fabian vad jag hatade brukshundklubben då…Det satt i ett helt år, satte inte min fot nere på klubben.
I vilket fall, inte var vi så duktiga som grundkursarna är nu förtiden!!
Ta mina grundkursare t ex, jäsikens va dom gör framsteg. Idag var tredje lektionen och vi börjar redan med små kombinationsövningar. Jag tjatar däremot om target  och kontaktfältsträning. Där tar vi det väldigt lugnt och metodiskt….bakifrån. Vill för allt i världen INTE att de ska hamna där jag är = en dogge som flyger av kontaktsfältshindret så fort det blir lite fart, utan att passera GÅ dvs själva kontaktfältet. Inte bra! Helt värdelöst, får börja från början. Så jag tränar på samma sak som grundkursarna .
Det är roligt och lärorikt att hålla kurs, och det känns bra att man faktiskt har en hel del kunskaper att dela med sig av. Jag var ju väldigt tveksam innan … om jag hade nåt att komma med. Men idag fick jag mycket positivt beröm av en av kursarna, och det känns fin-fint!!!
Ser fram emot nästa tisdag.

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>