Jobbig jobbvecka

Inte mycket hund eller agility denna vecka. Ja förutom grundkursen då, näst sista gången  . Vi körde starter, inkallning, framåtsändande och belöningssätt. Gjorde ett antal övningar så de fick prova på olika angreppssätt. Och det går alldeles lysande för dom. Utbrister i rena glädjetjut när dom får det att funka och doggarna lyssnar så fint. Annars har det varit mest jobb den här veckan. Har lämnat in 150 miljoners budgeten  för nästa år, full av utmaningar! Kliat kunden under hakan typ 7000 gånger. Och frotterat mig med ett 80-tal av mina chefskollegor (mest män!! )  från hela Norden på det sk Management Day, som gick av stapeln i torsdags. Ja, vilken business kvinna man är!

Tänkte åka till landet över helgen, men ändrade mig idag. Skönt att vara hemma en helg, städa lite typ. Ingen tävling, bara  lite träning på söndag och så dags för Felix trimning. Äntligen är min favorittrimmare (som ju flyttat till Gotland) här och kan ta sig an Felixens päls. Han kommer bli så stilig! jag trimmar ju själv typ ibland, skulle kunna oftare, men jag har liksom inte riktigt rätta feelingen.

Ja, landet ja. Vi har nu enats om att ta in trädfällare (själva föreningen alltså), så nu har jag markerat 8 st stora träd att fälla under vintern. Lite optimistiskt kanske. Förstå vad jag skall behöva ta reda på massa grenar och grejer, jag tror inte jag riktigt förstått omfattningen. Börjar nästa ångra att jag valde så många träd. Och tro inte att jag får ner grannens.. nehejdu…ringde till honom förra veckan. Men icke, han ska behålla alla sina drasut-träd som är stora som as. ”Dom är så fina att sitta på tomten och titta på”. Ja tjena! Nackspärr och skugga är det enda man får av dom träna. Nej, kopparspik eller hur var det…?

Det bästa jag gjort denna vecka är att boka en resa till Indien . Den 20 november sticker Åsa och jag till Goa för en vecka. Supernice! Det ska bli välgörande för min psoriasis och för min själ!

This entry was posted in Hemma bäst. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>