Utmaningen

Felix har blivit utmanad av Phoebe och antar den härmed

Här är sex kanske lite underliga saker om mig (Felix alltså) :

1. Varje gång jag ätit tar jag ordentlig sats och slår ned båda framtassarna på bästa mattan. Sen kör jag ned skägget i mattan och drar mig fram längsmed båda sidorna, riktigt länge så skägget blir rent och torrt.
2. Jag kan rapa högt med ljud.
3. Mina favoritdjur är ekorrar och hästar. Får jag syn på nåt av dom avstannar allt annat runt omkring mig. Jag kan sitta i timmar och stirra in i hasselskogen, efter ekorrar.
4. Jag har haft eksem på pungen, det var inte kul. Det gick att kurera med salva och antibiotika.
5. En gång för ca 3 år sedan rymde jag tillsammans med en jakthund jag känner. Vi kom lösa ur bilen vid 3-snåret på eftermiddagen och jag kom inte tillbaka förrän vid 10-snåret på kvällen. När jag kom hem låtsades jag som om ingenting hade hänt. Fast jag var ju lite trött.
6. Jag gillar vatten, men skulle aldrig drömma om att simma. Det är fullt tillräckligt att ligga i vattenbrynet, så får man svalka på magen. Då njuter jag!

*********************************************************************************************************************
Varje utmanad hund ska skriva sex konstiga/underliga fakta om sig själv och samtidigt ange reglerna för utmaningen på sin hemsida. Sedan väljer man 6 nya hundar och gör en lista över deras namn. Efter att det är gjort skriver man en kommentar i den utmanade hundens Gästbok/blogg, så att de kan kika in på utmanarens hemsida, för att få mera information.

Jag utmanar:
Alice – Helene Kåberg
Flaxa – Anna Mûller
Snobben – Anna Nilsson
Lifa – Yvonne Ahlin
Mary – Åhza Gustafsson
Tigra – Annelie Friman

This entry was posted in Hemma bäst. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>