Vilken supernice Söndag!

Felix knackade lite försiktigt med tassen på mitt täcke imorse vid åtta-snåret (eller hur var det nu… ). Igår var det ju bara tråkig städning, en liten långpromenad och sen mest ligga inne framför TV:n. Så idag hoppades Felix på annat. Och mycket riktigt! Vi började med en härlig morgonpromenad bort till kyrkan. Det tar dryga timmen. Vi gav oss iväg halv nio och kom hem…. halv nio….???
Ha ha ha helt underbart, eller hur!!! Så skulle alla morgnar vara tycker jag! Hade såklart glömt att ställa tillbaka klockan. Men det var ju toppen, då fick vi verkligen en timme extra.
Vi gjorde lite light strecht, som jag snappat upp av Anna. Och hann med lite tidningsläsning. Underbart!
Sedan bar det iväg till klubben för träning. Då hade även solen börjat titta fram. Elva grader varmt ute!! Sköönt.
Väl vid klubben körde vi några Clean Run-övningar. Skoj att ta tid och pröva olika vägar. Merparten går snabbast på de vägar som Clean Run anger, men några doggar går snabbare på andra vägval. Därför är det viktigt att verkligen tänka igenom hur ens egen hund funkar.
Så här såg det ut för oss i en övning:

Charlotte och Felix in action

Sen iväg till vår gotländska favorittrimmare Maria. Hon hade fått låna utrymme hemma hos Berit i Täby. Så dit styrde vi kosan. Hennes två schnauzer tikar, Maja och Viran, kom emot oss direkt. Och Felix fattade vad som var i görningen. Det är inte helt skönt att bli trimmad. Men han blir ju så fin efteråt. Och han tycker det är skönt..efteråt. Hade tänkt visa någre före och efter bilder här i bloggen… MEN det är så otacksamt  att fota svarta hundar, eller hur? eller är det  SBS..? I vilket fall, det blev inget. Han ser likadan ut på alla bilder… bara svart.
Nu avslutar vi dagen med te framför TV:n, hoppas det är nån bra film eller så.
En toppensöndag helt enkelt!!

This entry was posted in Agility, Nere på klubben. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>