Slut på grundkursen

Idag var sista gången på grundkursen jag haft. Va tiden går!! Jag som var så nervös inför det här med att hålla kurs på egen hand. Våndades fram och tillbaka hela sommaren, och med en ivrig hejarklack som bara – ”klart du ska hålla kurs, kom igen, inga problem”. Och så nu är det över.. slut.. finito.. förbi..
Men det har varit jäsikens kul!!!!

Vi körde tävling idag! Eller hur, så här sista gången. Bra avslut att sätta igång tävlingsdjävulen i dom. Satte upp en rundbana med 9 hinder: hopp, tunnlar och däck. Så körde vi hur många hinder man hann på 1 minut. Riesen Quinza vann med hela 26 hinder, det var bra jobbat!! Så vart det lite prisutdelning till både dog och förare. Det var skoj, deltagarna verkade nöjda. Mitt aber! jag glömde ju helt att lämna blankett för kursutvärdering. Får kanske ta det via mejl. Man vill ju gärna ha lite återkoppling och höra att  det har motsvarat deras förväntningar. Även om de säger det! De flesta säger sig även se fram emot våren och fortsättningkurs… men den håller ju inte jag , eller hur!!!

Felix har varit med på kursen idag också. Han sitter så snällt i sin krok i mörkret vid bankanten och bara tittar. Säger inte ett ljud. Schyssta jackan hade han på sig idag också. Så här ser han ut då!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>