Ledig dag och premiär

Alla barn har höstlov utom jag. Orättvist!! Eftersom jag inte har några egna barn att skylla på, för att få vara ledig alltså. Fick jag helt sonika ta en ledig dag, bara sådär. ”- Jaha, säger alla på jobbet, vad ska du göra för någe kul när du ska vara ledig då?” Ja, vad säger man, vara ledig såklart. Göra ingenting eller bara vad jag känner för.

Sovmorgon låter som en bra idé. Det funkade inte. Imorse var jag iallafall klarvaken kl halv sju, bara till att stiga upp. Efter prommis och shysst frucka så börjades det planeras för sandinköp.!!!! Vi behöver sand till våra Folksam-sponsrade säckar som skall fungera som tunnelhållare i ridhuset. Ringde Eke grus (för långt bort) ringde Molnsätra (inget svar), ringde Bauhaus (fick napp) säljer i 20 kg säckar, hur många behöver vi… inte vet jag. Anna skulle ge sig iväg till Göteborg, fel väg, fel håll, när skall vi fylla säckarna. Nej, vi la ner hela projektet för dagen. Då ringer Åhza!!! Hon har hela planen klar och sand kommer att köpas in under veckan eller så. Toppen!!

Fint väder och många hundar! Sagt och gjort, Åhza och jag bestämde att gå en sväng med alla doggarna hemma i hennes ”hood”. Det vart mycket springa i de stora skogarna, några av doggarna var borta en bra stund. Felix blev lite jaktgalen (van som han är att få härja fritt i stora skogar). Men skönt var det!!!!
Nästan alla doggarna med på samma bild

Limpsegullet däremot har väl sett bättre dar.  Det var nåt som inte stämde där, hon skrek mest hela promenaden. Väl hemma lugnade det ned sig och hon blev sitt vanliga emotståndliga jag!!!
Här får hon lite tröst av mamsen!!

Kvällen avslutades med lastbilstkörning, hinder bärning och transport för att komma igång med säsongens agilityträning i ridhuset. Ikväll var det premiär!!!!
Och kvällen till ära fick vi Yvonne och världens bästa Lifa på besök. Det var ju jätteskoj!!

Vi körde några varv på en agilitybana jag hade med. Den hade några trixiga passager men det flöt ändå på ganska bra. Vi fick några okoncentrerade stopp (jag var inte riktigt på hugget idag!) men Felix hade en helt annan fokus på kontaktfälten idag, helt klart. Vi har kört en del inomhusträning i trappan. Och tammetusan om inte det verkar funka. Det sitter inte som en smeck men verkar vara på väg åt rätt håll.  Jorusatt!!!…
En mycket lyckad ledig dag och premiär!!

This entry was posted in Hemma bäst. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>