Ordningen återställd…så gott som

ja tillbaks i selen helt enkelt.
Eftersom doktorn inte tyckte att jag verkade vara nå vidare värst sjuk, var det lika bra att pigga på sig och kliva upp ur soffläget. Har faktiskt bytt soffa under veckan, tur man har två. Liggsår är inge vidare. Gick således till jobbet idag. Förvisso matt och en aningens svettig och innan dagen var slut lyckades huvudvärken greppa tag igen trots idogt tuggande på alvedon. Ärligt talat, idag känns det MYCKET bättre!!!
Stod dock över kvällens julfest på jobbet. Pallade inte! 500 pers på Nalen, hade varit skitkul, MEN då måste man vara i partymode. Och dit har jag inte kommit än.

Är mer i partner mode?? La ju upp en profil på en av alla dejtingsatjer som finns, för ett par veckor sedan.
Oj va många snygga man-singlar det finns därute, och flera inom räckhåll .
Men jag är ju så feg, jag vågar varken skicka meddelande eller flörtisar.
Jag bara markerar alla snyggon som favoriter och så har jag dom samlade på en och samma sida som jag kan gå in och glo på lite då och då.  Nåja, några flörtar med mig också men det är inte dom snyggaste, utom kanske en men till honom har jag inte våga  flörta tillbaka på en hel vecka. Han har nog tröttnat nu? Jag är ingen vidare nätdejtare vad det verkar, eller jag kanske är som vanligt… en slowstarter…

Felix är ingen slowstarter. Idag var han tillbaks på dagiset (alltså hos mommo och moffen) och vid första rastningen drog han ett par repor på gräsmattan och sen satte han sig helt sonika framför garagedörren. I garaget står ”moffens” bil som oftast går till skogen. Och det var ju till skogen Felix ville. Och sån himla tur hade han att ”moffen” skulle till skogen, utan att jaga, så Felix kunde få följa med. Så idag har han sprungit på egen hand i ”moffens” skog ett par timmar. Och han är mer än nöjd!!
Och när Felix är nöjd är också jag nöjd!

This entry was posted in Hemma bäst. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>