Bara elände!!!

Åh va tråkigt att vara sjuk!!! Snuvig, ont i huvet, hostar och kallsvettas.
Mamma tycker jag låter som en karl – ”Kinkig!!! Lite förkylning är väl inget att bråka om. Ligg still, drick varm mjölk med Emser och sov, så ska du se det går över.”
Ja, jag vet MEN ändå. Det är astråkigt! Och jag som skulle göra….det och det och det och det…

Var hos doktorn i dag iallafall. Det verkar ju inte som det tar slut. Och huvudvärken blir bara värre… tänkte att det var nåt med bihålorna. Nej, sa doktorn du har inte de rätta symptomen. Men du verkar väldigt varm, bäst vi tar temperaturen. Men den visa bara 36,7.. det är väl feber åt fel håll. Nåja, fick lite tabletter och nässpray som ska verka avsvällande. Men annars är det bara att fortsätta och ligga och göra ingenting. puh det är j-ligt jobbigt ska jag säga.

Men men det kunde vart värre! Vad är en bal på slottet……

Fråga Felix! Han tycker det är värre än astråkigt.
Att bara gå kissrundan runt huset 3 gånger om dagen är väl ingen riktig höjdare.
Han ligger väl för det mesta still när jag ligger, men så ibland måste han  upp och vanka. Hoppa upp och lägga  huvudet på soffkanten och undra – Vafan morsan kan vi inte göra nåt?

This entry was posted in Hemma bäst. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>