Rusta på Rusta

Jag anklagade Anna häromdagen för att springa och shoppa loss på Rusta stup i kvarten. Det var kanske lite överilat. Säg att hon varit där två gånger och råkat nämna de för mig båda gångerna, då har jag dragit slutsatsen att hon är där jämt eller så… Nåväl, själv är jag aldrig på Rusta… Jo, en gång skulle jag leta efter fiffig skyddsklädsel att lägga i baksätet på bilen när man har hundar som åker med, som Friman tipsat om. Det fanns inte och jag åkte hem tomthänt. En annan gång skulle jag köpa en matta vill jag minnas. Den var slut, så jag åkte hem tomhänt.
Men i söndags tog jag en liten repa till Rusta för att köpa ljusslingor att ha på balkongen. Det fanns!!! Jag har ju fortfarande bord och sommarstolarna samt parasollet kvar på balkongen. Jag skall ta ned det i källaren till helgen och sätta upp lite schyssta juldekorationer istället. Dessutom hittade jag den fiffiga skyddsklädseln .

OCH ett ballt hundhalsband som jag typ kände igen men inte riktigt kunde komma ihåg från var.

Så kom jag ju på att Flaxa har ett fast i rosa eller lila eller så!!!!!! Men Felix fick ett spygrönt . Kan Felix ha på nyår. Men det gör sig inte så bra på i dagsläget. Försvinner i pälsen typ. Dags för trimning igen. Pälsen växer så det knakar, hinner knappt med att ta bort underullen.

Har inte hunnit med så mycket träning heller den senaste tiden. Men imorrn är det ridhusträning, det ser jag fram emot. Det var flera veckor sedan sist. Vi har dock kört target träning med lock, och även gjort det i trappan hemma, så vi får in den lutande positionen med två tassar i golvet. Verkar funka bra, eller hur!

Yeah!… typ… eller?

This entry was posted in Hemma bäst. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>