Sviter efter sjukdomen…

kan inte vara nåt annat. Jäsikens vilken dålig kondis jag har!!!!!! Efter första banrundan i ridhuset idag var jag helt slut. Flåsade och kunde knappt prata.
Vid andra rundan, sa Anna – Du visar inte tillräckligt tydligt med armen, klart Felix  inte tar tunneln då.

Nä, helt riktigt men jag orkade knappt lyfta den.… puh och helt svettig blev jag. Så glasögonen immande igen hela tiden, som om jag inte gjorde nåt annat än ”…luktade på glöggen..”

Du, det får bli till att sätta upp ”personlig tränare” på önskelistan till tomten. Det kanske är grejen. Eller räcker det med att själv ta sig ner på gymet och sätta igång?

Så en något ofokuserad träning men det kändes bra ändå. Det är roligt!!! Felix är stabil, det är mest jag som inte är tillräckligt på. Han har dessutom varit i skogen hela dagen idag. Och ändå var han rätt så gasad. Nån hade pinkat på sandsäcken vid ena tunneln, så där blev det tvärstopp. Men annars låg han på rätt bra.

Imorrn är det ledigt, då är det julpyssel på schemat. Jag ska göra julgodis och åka en sväng till Steninge slott och gå på julmarknad. Och så juldekorera på balkongen så klart!
Snart är det jul, det tycker jag är kul!!! 

This entry was posted in Agility, Kropp och själ. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>