Söndag på Lovön

Idag har vi varit ute på Lovön och promenerat. Det var ju lite busväder imorse men det hann lägga sig framåt lunch, när vi gav oss iväg. Vi hämtade upp Kristina med sin schnauzer-tik Makita. Det var så länge sen vi sågs, att jag knappt kunde komma ihåg när det var. Men senast var på Schnauzer-lägret vid Höga kusten i somras. Det var också så Kristina och jag träffades, genom ett schnauzerläger. År 2005 hade SSPK (Svenska Schnauzer & Pinscher-klubben) läger i Sörsjön (Norrköping). Kristina behövde samåka med nån och hade ringt lägerkommittén som tipsat om mig som också skulle åka från Sthlm. Sagt och gjort Kristina ringde mig och frågade om skjuts, och jag sa ja. Och på den vägen är det. Sen dess har vi varit på läger varje sommar och haft kontakt däremellan. Så himla kul när man får nya kompisar som man verkligen gillar!

Felix och Makita är också bra kompisar. Dom är schnauzrar, så det tog en stund innan leken kom igång och den varade heller inte så länge, men några swischande bilder fick jag.


Same, same but different! Who’s who?


Fin uppställning av alla tre!

Idag spikade vi också att vi skall åka på Erik & Helens läger nu i sommar. Vi var där förra året och då såg det ut så här:


Vi bodde i sjöboden med våra doggar. Mkt nice!!!


Här sitter Felix efter viltspårning!

Nice med sommar och sol! Skönt att man har sommaren att se fram emot nu när oxveckorna börjar.

This entry was posted in Kropp och själ. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>