Med kroppen mot Åland

Det här med kroppens år har artat sig riktigt bra. Har nu varit flera gånger nere på gymet  och även kört ett par pass. Det är ju inte helt lätt med alla steg och kombinationer så här i början. Men det är rätt kul, än så länge. Säger jag efter två veckor eller vad det är.

Min största farhåga är att jag skall tappa lusten, eller tillåta att jobbet tar överhand med allt som ska presteras och jag börjar bortprioritera det här med kroppsträning. Men jag tror jag har några bra supporters som peppar mig. Har också varit duktig med maten. 3 mål om dagen, för det mesta hemlagat. Har tagit med mat till jobbet. Det har typ aldrig hänt!!!!! Brukar alltid äta i lunchrestaurangen, eller ute, beroende på var jag befinner mig. Det känns bra, då har man bättre koll på vad man stoppar i sig.

Inte så mycket träning denna vecka för Felix. Vi har mest promenerat i skitvädret. Försöker hålla igen lite på maten  eftersom jag tyckte han vägde lite för mycket när vi var hos veterinären sistens. Så nu börjar man se midjan igen

Imorrn drar vi (Anna & Ila, Jag & Felix) till Åland för att tävla, Åland Winter Agility Games!!! Ska bli skoj. Har inte varit där och tävlat förut. Skall tydligen vara stor, fin inomhushall med konstgräs. Mkt spännande!

Vi är redo, mot dom finska pinnarna!!!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>