Skön fredag!

Idag har faktiskt varit en toppendag! Hade möte med kunden kl 9 och det var i Kista så det blev lite sovmorgon. Vårt möte blev så lyckat så jag var tillbaka på kontoret redan vi 12-snåret. Jobbade på rätt bra, så gott det går i dom här sega mellandagarna när alla verkar vara lediga, så jag kunde bege mig hemåt redan vid 3-tiden. Hämtade Felix lite snabbt  och handlade på vägen hem. Så jag var hemma redan före fyra. MYCKET ovanligt! Fick tid att äntligen rensa ur mitt skafferi, lagade mat (schysst thai-fisk gryta mums), läste tidningen. Och kunde i lugn och ro klä mig och packa iordning inför kvällens ridhusträning.

Dagen avslutades med ett bra pass agilityträning  (måste skriva agility eftersom det blivit så mycket olika sorters träning på sista tiden). Känner mig pigg och full av enerig! Fast jag glömmer bort att springa ändå. Det är som om jag vill att Felix ska dra mig runt banan. Det är väl en konstig inställning?! Men när jag själv springer på, så går allt mycket lättare och Felix får bättre fart. Han var mer taggad idag mot sistens. Vi körde lite serpentiner och några svåra slalomingångar. Nu börjar vänster slalom släppa, så jag kan gå (eh, menar springa) på båda sidor. Och det är ju hur bra som helst!!

Jag har ju också bestämt mig för att ha en vit månad nu under januari. Då menar jag inte apropå den nyss nedkomna snön. Nej, nu pratar jag alkohol, vin och sprit och sånt. Jag brukar väl inte direkt bälga i mig, iallafall  inte nuförtiden (det var annat under rock’n’roll-åren), men jag tar mig ett glas vin eller två till maten på helgen och dricker gärna en gin&tonic. Man vet ju inte om man är beroende förräns man försökt vara utan. Så nu ska vi se om jag får några ”problem” med att inte dricka under en månad. Man ska ju komma ihåg det också! Igår tänkte ”- åh va skönt med fredag då kan man ta sig en glöggmartini..” men se det går ju inte när det är vit månad, eller hur!

I´m dreaming of at white….january….eh skål…eller god fortsättning menar jag…

This entry was posted in Hemma bäst. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>