Kurs, kurs, kurs!

Har blivit mycket kursande de senaste helgerna. Anna och jag går ju SBK Allmänlydnad Light, för att vi skall kvalificera oss att gå A2. Säger jag som inte ens gått A1. Men se det ska jag göra nu i helgen. Lördag och söndag på Roslagens BK, med fortsättning lö-sö v 8. Allt för att bli behörig agilityinstruktör! Dessutom är det alltid kul att träffa folk lite mer intensivt från andra klubbar.

Krockar ju dessvärre med andra saker man vill göra! Missar t ex den efterlängtade våffelpromenaden i Markim, som sker nu på söndag. Och jag missar klass-1 tävling i Köping den 23 feb. Och imorgon kväll hade jag och Åsa (min indienfarare) planerat in lite nostalgi med ett besök på Happy India, men det sprack när jag såg körschemat för helgens kurs, kl 8-17! Insåg att jag lär vara rätt mör imorgon kväll. Dessutom är det smartast av mig att vara på landet (Rådmansö) över helgen, så blir det inte så långt att åka till Roslagens BK. Så då blir det ingen ridhusträning ikväll heller.

Skall bli kul att se om min parabol antenn sitter kvar ute på landet!! Har ju legat i fejd med dom som installerade parabolen. De ville ha 1500kr och jag hävdade att fri installation ingick enligt mitt avtal med Viasat.  Det hela gick  till inkasso. Men precis innan jul fick jag ett brev från inkassoföretaget, där jag meddelades att
”… gäldenären dragit tillbaka hela sin fordran.”  Det var ju helt lysande. Installationen genomfördes i somras så det har varit en seg historia. Och ingen från företaget har velat kontakta mig, trots påringning, mejl och brev. TIll slut blev jag uppringd av teknikern som hävdade att HAN nu inte fick betalt för att jag inte betalade fakturan. Give me a break!!! Och han fortsatte med att hota om att ta ner parabolen om jag inte betalade. Helt galet!  Så vi får väl se när jag nu kommer ut i kväll om jag har någon TV att glo på.

Har precis kommit hem från en 2-dagars chefskonferens på jobbet.  Vi samlade alla våra (typ 60 st) chefer på alla nivåer inom vår affärsenhet. Det har varit två mycket givande dagar. Vi har så mycket duktiga människor som jobbar hos oss. Skitskoj verkligen! Det bådar gott inför mitt nya uppdrag. Mer om det nästa vecka!

Nej, med gaspedalsbenet mot landet! Fick ultraljudsbehandling av sjukgymnasten i onsdags. Märker inte direkt nån skillnad. Var på yoga-klass i onsdags kväll och knät stod rakt upp som vanligt! Men det tar väl tid sånt där!

På’n igen bara!!

This entry was posted in Kropp och själ, På landet. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>