Sen julklapp!!

Min pappa har under de senaste året (eller om det är flera år) givit signaler om att han gärna skulle vilja ha en tatuering!
Dom här signalerna har varit allt annat än otvetydiga. Men för den skull inte direkt riktade till någon mottagare. Han har drömmande kunnat titta ut genom fönstret och sagt typ (så alla hör!) ”- Tänk om man hade haft en tatuering ändå…här på vänstra axeln…en grävling skulle det vara…tänk om… hmmm”

Ok, tänkte jag, efter sjuttielfte kommentaren om denna tatuering. Jag fattar galoschen. Klart karln ska ha en tatuering! Sagt och gjort, till självaste julafton 2007 klippte jag till. Bokade in honom hos den lokala tatueraren (Ted’s Tatto). Skrev en limerick och gav i julklapp så han skulle förstå att infinna sig hos Ted måndagen den 28 januari 2008. Gissa om pappa blev glad !
Och så småningom lite småstöddig. Under hela januari har han gått omkring och sagt… – gissa vad jag ska göra måndagen den 28:e…?  JAAAA vi vet !!!! skriker mamma och jag och himlar med ögonen.

Och nu är det gjort! Och så här blev det!

Helt fantastiskt snygg tatuering!! Eller hur? Välgjord och nästan som ett foto!! Nu är den lite ”kladdig” medans det läker. Salva skall smörjas regelbundet och då blir det lite svart runtomkring.


Så här nöjd kan man se ut! Det blir linne hela sommaren, var så säker!!!

Att det blev just en grävling beror på att pappa i många, många år haft en förkärlek för detta djur. Han har varit en av få i Sverige som engagerat sig i grytträning och arbetat just med grävlingar. Jag försökte leta upp lite gamla bilder med pappa och grävlingar på, men hittade inga.

Istället fann jag dessa !


Felix 3 månader!!!!! juni 2004


Första sommaren på landet!!! juli 2004

Ja, grävlingar och hundar, you name it. Kärlek till och från djur är obeskrivlig.
Starten på denna jobbvecka blev verkligen pissdålig, Men när jag väl lämnat jobbet, som överkörd av en ångvält, och hämtade Felix möttes jag av hopp, skutt, svansviftningar och en dogge som med hela sin kropp inte nog kan beskriva hur glad han är att se mig och som han har längtat!!!!

Då står man pall för det mesta!!!!!

This entry was posted in Familj, Kropp och själ. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>