Ledig dag = skolka

Idag skolkar jag! Eller man kanske ska säga ”tagit en ledig dag”? Borde vara på Allmänlydnads instruktörs utbildning light i Uppsala.
Har bara skolkat en gång tidigare i livet. Då var jag 11 år och gick i 4:an, Några tjejer och jag skolkade från gympan för att vi tyckte gympa-majjen var så ”cp” (som det hette då). Då fick vi kvarsittning 1 timme! Otur bara att vi gick i Eds skola (4 km utanför Väsby) och vi missade skolbussen och fick gå hem. Men det ingick nog i frökens bestraffning.
Jo, jag kom på en annan gång. Då gick jag i gymnasiet (typ -81). Cina och jag, som startade första bandet ihop, hade precis köpt ett trumset och en el-gitarr. Gitarrförstärkare lånade vi av Tuben. Sen sket vi i plugget, stannade hemma en hel dag och spelade ”House of the rising sun” i punkversion. Yeah, det var hur coolt som helst!!

Annars är jag mer Rikard Rättrådig’s lillasyrra, har man sagt att man ska vara nånstans eller göra nånting så gör man det! Men idag gick det inte. Veckan har varit den värsta på många år. Psoriasisen har lagt sig i sjok i hårbotten och igår när jag snöt mig kom det blod! Man kan vara hur klok och förståndig som helst i sina resonemang. Men känslorna finns alltid med och kroppen har en otrolig förmåga att reagera även på det psykiska. Därför är det så viktigt att lyssna på vad kroppen säger. Och är det kroppens år, så är det. En ledig dag är helt på sin plats!!!!

Igår var det kurs i ridhuset. Vi var 5 ekipage som fick handledning av Malin Elfström! Det var toppen!
”…spring längre steg och oftare…”  va en rekommendation!!!  Och även få Felix snabbare genom att inte kalla in utan springa med, så det blir mer som tävlan mellan honom och mig. Vi prövade och det gav resultat.

Pernilla springer som en gud! Åhza fick till en ovanligt samlad handling med bra fart. Det måste du öva vidare på!!! Ser fram emot nästa söndags tävling i Fagersta.

Nä, nu ska jag gå och vara ledig!!!

This entry was posted in Kropp och själ. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>