Snöig söndag

Äntligen lite snö!!! Det har vi inte varit bortskämda med under denna vinter. Jag sov länge idag . Skönt!! Fortsätter med min vila. Inga planer, inga måsten! Fy fan va bra!! Jag mår genast bättre.
Så när pappa ringde vid 10-snåret, sådär spontant, och frågade om jag ville följa med till skogen. Var det ett självklart söndagsnöje. Bra träning både för Felix och mig att röra oss i lite kuperad terräng med snö!!


Pappas hundar var också med. Här är Quintus. Morrhoppan! Han både morrar och hoppar!


Jag och pappas andra hund Fanny. Felix har precis fått upp rådjur. Så det blev till att vänta in honom ett par minuter. Han springer inte så långt efter dom som tur är. Jag missade att kalla in, och när han väl far iväg så hör han INGENTING!!!


Så här såg han ut när han kom tillbaka. Benhåren fulla med snöbollar!!! Rätt åt han!

Under tiden hade pappa gått vidare. Förbi mårdpasset och upp i skogen för att kolla en fälla. Tur att man kunde följa spåren i snön. Felix gjorde inget vidare spårjobb. Jag fick själv hålla ögonen öppna!


Det var ingen stig att följa, bara fotspår. När jag tittade upp från detta fotspår, såg det ut så här!!


Vart ska man gå här då?  Man ska vara som en gazell i skogen om man ska ha en chans att hänga med i pappas fotspår!  Det dröjde en stund innan vi kom ikapp.
”Nä vaddå, säger pappa. Det är bara att kliva på!” Ja, eller hur?!

Men det var såklart en skön promenad både för oss och hundarna!! Och en fantastiskt vacker skog i vinterskrud.

Man måste stanna upp och passa på att njuta, eller hur!?

This entry was posted in Kropp och själ. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>