Tävling i Norberg

Vaknade 03.50 imorse som en solstråle , en halvtimme tidigare än klockan var satt. Vilket gjorde att jag hann äta havregrynsgröt, en halv grapefrukt och en kopp kaffe. Hade annars tänkt spara fruckan till ankomst i Norberg. Kl 05.00 prick lämnade vi Väsan mot Norberg. Anna, Flaxa, Felix och jag. Mörkt ute och varmt inne. Anna envisas med att ha klimatanläggningen på 26 grader varmt. Den är automatisk så när det väl blir 26 grader så håller den temperaturen genom att balansera upp med lite kallluft. Men se det går inte, då måste man höja temperaturen!!
Vi var först på plats sådär en kvart över 7. Tur! För då fick vi bästa lägerplatsen i denna minimala inomhus ”arena” (kanske vara att ta i, men vad heter det då, nedlagd fabrik?)

Inga resultat att skryta med på listorna idag, jag kom på 18 plats med 5 fel och något tidsfel i Hopp-loppet och i Agility blev det disk. Men resultatet av kroppens år var tydligt. Jag var laddad, sprang på bra, hade flåset kvar efter loppet. Lite kärring stil fortfarande på springandet, men som Anna sa; – ”Felix springer ju också som en kärring”.
Men jag gjorde en hel del schysst handling jag är nöjd med. Det går framåt således, sakta men säkert.

MEN måste komma ihåg fortsättningsvis:
– ALLTID GÖRA ENLIGT PLAN A,
Redan efter andra hindret i hopploppet ändrade jag min plan hur jag skulle gå i slalom och det sabbade efterföljande 6 hinders handling. Jag har gjort det förut, ändrat mig i sista sekund, till nåt jag inte ens haft med i banvandringen, och så går det åt pipsvängen. Idiot!  

Det var en mycket bra tävling, bra klass 1 -banor, lite trångt men bra arrangerat och de höll sina tider.

Vi var hemma igen vid 15-tiden. Skönt att hinna med att slappa lite på helgen också!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>