Body pump !!??

Imorse var jag hos sjukgymnasten igen. Vi kör nu akupunktur som en behandling att mjuka upp strömmarna i mitt högra ben och få bukt med skräddarställnings-problematiken. Det har ju varit ett evigt strechtande på hemmaplan och så besök hos sjukgymnasten varje onsdag. Åh, tänk att idag fick jag äntligen resultat!! Kände kanske redan i slutet av veckan att jag inte var lika låst i höften som vanligt. Och efter morgonens stretch kunde jag sitta skräddare Yihaaaa!!!
Nåja kanske inte helt perfekt, men med knät vinklat åt rätt håll iallafall. Inte upp, som tidigare, utan mer åt sidan
Men behandling och strech fortsätter tills jag har röntgas, vilket sker inom de närmaste veckorna.

Det blev ingen yoga idag, pga sektormöte. Men jag hann med ett annat pass innan mötet. Nämligen ”Body pump”! Var lite osäker på vad det var. Men styrketräning i grupp lät väl bra. När jag kom in i salen hade alla plockat fram alla attiraljer; skivstång, hantlar, step-up bräda, matta etc. Alla såg proffsga och vana ut. Typiskt va när man själv är ny. Men instruktören förbarmade sig.

-”Kör i egen takt, sa hon ”vi gör många repetetioner till varje låt och går inte igång på riktigt förräns i låt nr 2″. Jaha, en hel låt i uppvärmning, woaw, låter ju som ett nybörjar pass….not.
Och igång körde hon. Åh jädrans va hon körde, jag försökte ta det lugnt, inte ha så många kilon på stången. men det var ju bara att haka på. Det var skoj. Men sen fick jag knappt upp låset på omklädningskåpet, armarna bara darrade. I bilen hem höll jag på att tuppa av vid rödlyset. Jag bara kände hur kroppen skrek efter kolhydrater. Vilken pärs! Nä, nästa onsdag blir det yoga igen ”-Do your breathing!!”


Kvällens möte  med Agilitysektorn. Mycket som ska ordnas med

vårens kurser och 2-dagars tävlingen i juni. Men det är skoj!!

This entry was posted in Kropp och själ. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>