Dansk skalle…

eller snarare en norsk-tysk huggsexa. Igår rök hanhundarna ihop! Felix försvarade sin mat, Quintus oförståndig som  han är backar inte, sedan är slagsmål ett faktum. Det är naturligtvis ett ögonblicks verk. Och det är över lika snabbt som det börjar. Icke för ty, resulterade detta i ett ordentlig jack mitt emellan ögonen på Felix.
Faktiskt otäckt nära det vänstra ögat. Lite för djupt för att jag själv bara skulle badda rent med jodopax. Jag var tvungen att låta veterinären titta på det. Den ”titten” slutade med rakad lugg, 2 stygn och 2000 spänn mindre i plånboken. Men det är det värt. En ca 2 cm sårficka hade också uppstått, men inget dränage behövs så länge jag gör rent och har koll att all vätska pressas ut.

Ja, det var en slagen dogge som kom hem igår. Fortfarande vinglig efter den lugnande spruta och UTAN lugg gick han direkt till korgen och la sig.

Men dom piggar ju på sig snabbt.


Idag är han som vanligt igen. Fast UTAN lugg då!

Såret ser jättefint ut. Men vi håller oss lugna, så det blir ingen ridhusträning ikväll.
Vi kör en myskväll med TV och brasa istället, det var länge sen!!!

This entry was posted in Kropp och själ. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>