Utan lugg i Torsholma

Vallentuna BK har idag anordnat inofficiell agilitytävling i Torsholma ridhus. Väsby invaderade med sina blåa tröjor och gjorde en massa bra resultat. Det var en mycket bra tävling, schyssta banor och ett fantastiskt ridhus.

Tyvärr glömde jag min kamera hemma, så jag får hänvisa till Anna’s sida.

Felix och jag gjorde två bra lopp!! I agilityloppet blev det en vägran för att jag inte gick med och visade ordentligt, började tänka på mitt framförbyte för tidigt. Dessutom fick vi fem fel på kontaktfältet på balansen, som vanligt. Felix bara flyger av!!!
Kolla in agilityloppet!

Men det gick desto bättre i hopploppet. En rysare då Felix nästan tar slalom istället för tunneln, men vi hann styra upp det. Så det blev en 0:at lopp och vi slutade på en femte plats med rosett och allt!!! Vi körde finska stilen, streching innan och full fart på banan. Börjar komma ifrån kärring stilen, eller hur?
Kolla in hopploppet!

Jag har också debuterat i small-klassen idag!!!! Gungan va dålig i foten. Denna superduperkvinna (och med det menar jag att hon klarar av det mesta här i livet) kliver ur badkaret, kliver snett och gör sig illa. Aj aj!! livsfarligt att bada, alltså!! I vilket fall, helt oförberedd, (har aldrig kört med Aston förut) så antog jag utmaningen att köra med honom i Gunillas ställe och göra mitt bästa. Min fokus låg på att inte trampa på honom. De är ju så små i small-klassen.
Det gick relativt bra. Aston är ju mer rutinerade än jag och lyssnar jättebra. Det var hur kul som helst, bra övning för mig, fick verkligen skärpa mig på banvandringen. Man vill ju inte göra bort sig inför Gungan! Men både hon och Aston verkade nöjda!!! Skoj!

Och så var världens bästa Lifa på plats! Åh jäsikens va det gick undan. Kommer säkert film på deras hemsida så man får se loppet igen. Hon är för skön!!!!


Det gick att få rosett även utan lugg. Eller var det kanske just därför!!

Lite vila nu så blir vi grymma i Rättvik i påsk!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>