Sista kurshelgen

Sådär ja, då kan man strax titulera sig Agilityinstruktör. Ja, under förutsättning att jag klarar hemskrivningen, förståss. Den skall vara inlämnad senast 3 mars, så jag har veckan på mig. Sen är det bara sitta vid mejlboxen och vänta på godkänt!!

Sista delen på A1 var faktiskt riktigt skojig. Jag har ju varit kritiskt till tidsåtgången, att det var för mycket sitta av tiden. Men den här helgen har hållt högt tempo, helt klart. Dessutom var det kul att träffa kursarna igen, många trevliga ”agilitynördar”.

Jag huserade ute på landet så klart, närmare till Roslagens BK där kursen går mellan kl 8-17 (puh)!!  Åh fy fabian va skönt det är där ute, på landet alltså!! Jag blir lika förvånad varje gång jag kommer ut. Och med den här väderleken är det ju helt vårllikt. Inte klokt. Ljusare på kvällen, så Felix och jag hann med att ta en kvällspromenad igår kväll. Underbart!!!

På kursen fick vi redovisa hemläxan som bestod av kursplanering för en grundkurs agility 8 ggr à 2 timmar. Jätteskoj att ta del av varandras planeringen. Vi tänker lite olika, så jag fick med mig ett par bra uppslag. Idag hade vi praktik, i grupper har vi fått instrurera och observera varandra. Mycket nyttigt. Sen hann vi med att köra bana också. Det var en klass 3 men med bra flyt, så Felix och jag tog oss runt rätt bra. Men fasiken var man få jobba med den hunden. Jessica, som var i min grupp under instruktionspasset, peppade mig jättebra att verkligen ligga i och jobba i varenda passage. Inte släppa taget nån gång. Typ som Anna alltid säger: håll i, håll i!!!


Här bygger vi bana i ridhuset.


Dags för banvandring.


Observerande publik. Från vänster Petra, Jessica och Maria.

När vi kom hem vid 6-snåret idag tyckte jag det dags för Felix bad. Han trimmades för 3 veckor sedan, så då kan det vara på sin plats att schamponera pälsen så den blir mjuk och glansig. Men se det tog knäcken på Felix!!  Vara på landet och så kurs i helgen, toppad med en grundlig rengöring blev helt enkelt för mycket. Han har legat däckad i badlakanet, upp och ner, i soffan HELA kvällen!!

Å ska sanningen fram så har jag legat precis på samma sätt fast i den andra soffan !!
(tur att inte Felix har kamera)

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>