Grundkurs tillfälle 2

Åh dra på trissor vilken grundkurs jag har lyckats få ihop!!! Om möjligt ännu roligare än den förra, om inte annat mer utmanande. 8 ekipage varav 6 large-hundar!!!  Och inte vilka large-hundar som helst. Här är det bc, kelpie, springer spaniel och groenendal. 

Och inte är de helt novis heller. Jag får ligga i som sjutton. Instruera, resonera, visa på tålamod och lugn. De här hundarna behöver inte motiveras för att få fart, men motiveras för att koncentrera sig.

Idag har vi jobbat med svåra hinder som slalom och kontaktfältshinder. Anna var nere en stund och visade upp kontaktfältsbeteende 2+2. Det var jättebra, fick dom en målbild på näthinnan. Så man förstår varför man ska hålla på med locket och baklängeskedjning. Det blev mycket pedagogiskt.

Sen avslutade vi med 3 hopphinder på rad så förarna får springa lite också. Men fortfarande med godisskål i slutet, eftersom hundarna inte är säkra på hopphindrena ännu. Der är ju bara andra kurstillfället!!!

Men det kommer gå galant. Och jag ser redan nu fram emot att gå vidare med en fortsättningskurs med det här gänget. Yeah!!

Det är alltid lite anspänning några dagar innan kurstillfället. Så nu är jag helt avslappnad och lite slut. Imorgon är det viktigt möte på jobbet, men sen efter lunch skall jag på ansiktsbehandling i 90 min. Fy fabian va nice!! Jag har aldrig varit på det förut men det verkar som en skön upplevelse.

Och så ska det blir intressant å se om man kan bli någe snyggare. Tror väl knappast det va !?

Face on!

This entry was posted in Agility, Nere på klubben. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>