Gyttjebrottning i Kista

men Ulla tyckte att det var lite för kallt. Annars hade det varit fullt möjligt. Dagens inoff på SBK Sthlms avd i Kista blev som ett enda stort lerhav. Men skam den som ger sig, vi var några tappra som gärna ville träna lite banor oavsett väder. Dessutom hade vi övning i tältuppsättning med vårt nya tält, inför kommande säsong. Mer om det på Annas sida.  Tur jag har glasögon!

Vi körde tre lopp idag. Och det flöt på himla bra, några oturliga missar som gjorde att vi blev diskade. Och i sista loppet var nog långhoppet på max, Felix slog i sista delen och gick omkull. Lilla gubben, hela fejan med skägg å allt blev full av lera. Men han kom snabbt på benen så vi kunde köra klart loppet, med full fart. Filmen ligger på Annas sida (vimero… eller vad den heter) Batteriet tog slut i min kameran  Så det blev inga bilder heller på all lera. Fick sno den här av Anna.

Men de två första loppen finns på youtube

Tittade lite på filmerna, och nog för att det var svårt att springa idag. Halt och med vinterbyxorna på, som numera sitter way för löst efter mina tappade 5 kilo!!! MEN det var nog lite kärring-varning! Det har inte varit mycket intervallträning i löpning so far…. skärpning!

Run baby run!!!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>