Sista eldvakten

sådärja nu har jag eldat, eldat och eldat och alla grenar är borta. Ja, sånär på ett par björkgrenar och granen uppe vid boden. Fasiken tar aldrig slut. Påminn mig att jag ALDRIG skall fälla träd igen. Vilket hästjobb!!!


Men se så fint det blev! Före och efter bild. Ja, fotona är tagna från motsatt sida.

Efter ansiktsbehandlingen i fredags pep vi ut till landet. Felix och jag och föräldrarnas dogge Fanny. Det var som jag trodde, gick inte att bli så mycket snyggare på skönhetssalong. Men det var nice!! Lite dyrt kanske, men definitivt en upplevelse. Och inte blev det någe billigare av att jag fick med hem en påse av allehanda rengöringslotioner som skall appliceras i flera steg…. jag har svårt att stå emot sånt där. Tycker allt verkar så mysigt, lent och luktar gott….. Och nog har jag rengjort och applicerat alltid, hela helgen, skön som Törnrosa känner jag mig!!

Inga problem att ha föräldrarnas dogge med. Hon har ju varit med förr. Och som vanligt,  fann sig tillrätta direkt. Hon hittade genast Felix alla sköna ställen att ligga på så han fick stå där snopen några gånger, när favvoplatsen var upptagen.

Men mest samsas dom!


...på verandan och spanar på rådjuren och hararna nere på ängen.


Sista slicken i gräddskålen!!

Men när Fanny la sig i Felix hundkorg, då var måttet rågat. Hon blev tvungen att flytta på sig. Och det var väl lika bra, hon får liksom inte riktigt plats i den.

Och som vanligt är vi helt slut när vi kommer hem från landet. Jag fattar inte det där, landställe = avkoppling. Långt ifrån sant……

men alldeles UNDERBART!!

This entry was posted in På landet. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>