Ingen inoff ikväll!!

Efter en mycked lyckad dag på jobbet kom jag hem och lagade hemmagjord pesto med färsk pasta. Mycket gott men åt kanske lite för mycket. Sen dags att packa och bege sig iväg till SSBK ‘s inofficiella kvällstävling. Men hur snopen blev inte jag när jag höll på att braka rakt in i världens bilkö, redan vid Sollentuna! Det tog tvärstopp och verkade inte röra sig framåt över huvudtaget. Efter en stund sa de på radion att en bilolycka inträffat på Essingeleden och bara ett körfält var öppet. Jaha, det var bara att inse att jag aldrig skulle hinna till någon banvandring.

Jag vände om och styrde kosan ner till klubben istället. Visste att Anna skulle köra någon tematräning, så jag  hakade på där. Men först hann Felix och jag gå en lång promenad, vilket var toppen i det underbara vårvädret!

Tema idag var tunnlar. Anna hade gjort olika övningar, bara med tunnlar, så vi fick köra olika handlingsstilar. Felix var på perfekt humör! Lyssnade bra, satt still när vi väntade och hade otroligt bra fart när vi väl körde. Det var verkligen skitkul!!!


Anna håller ställningarna….eller tunnlarna… he he


Gungan och Karen kör lite försnack..vart visst lite mellansnack också…


Ekipagen väntar på sin tur


Och efteråt fick vi smaka uppflyttartårta från Elin i Bruksgänget… mums

En lyckad dag fortsatte med en mycket lyckad kväll trots ändring i planen.

Hur nöjd kan man va !?

This entry was posted in Agility, Nere på klubben. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>