Rådjursskånk och ny matta

I fredags struntade jag i bodypumpen och åkte ner till klubben och en av Annas tematräningar istället.  Med mig hade jag nu äntligen en rådjursskånk. Skulle vara så skoj att få upp Felix motivation på topp!! Och det lyckades faktiskt riktigt bra!

Sen att jag körde skånken rakt i fejan på honom och han satte rådjurspäls i halsen och fick hosta loss i 10 minuter, var kanske inte meningen. Men det funkade riktigt bra som belöning. Nu hänger den på tork i bokhyllan och Felix går och småspanar. Så den ska vi fortsätta med, får vi se om jag kan få honom att ”peaka”.

I lördags var det stortstädning här hemma. Hela badrummet fick sig en genomkörare, och några fönster fick jag putsade. Idag har jag varit kamrer mest hela dagen och fått ihop bokslutet för tomt-och vägföreningen på landet. Det är det sista jag gör nu som kassör, sen tar Kicki över. Fy fasiken va skönt!!

Efter bosklutet gjorde jag en Anna, for till Rusta och shoppade loss. Fick tag på en schysst matta att ha i sovrummet. Felix invigde direkt med några torka-av-skägget moves. Tur den är svart!


Stora-skägg-gnussen….


Ja, vadåra…?

Under helgens morgonpromenader har jag råkat på min klubbkompis och tillika granne Björn med doggan Decca, så vi har gjort sällskap vilket varit mycket trevligt. Dessutom har ju vädret varit alldeles underbart.

Nu laddar vi inför 4 tävlingsdagar kommande vecka, Gävle, Västerås och Sthlm Södra.

Yeah, here we come! Rådjursskånken, Felix och jag!

This entry was posted in Hemma bäst. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>