I Roslagens famn

Ja den famnen är underbar. Fast igår haglade det. Märkligt! Förmiddagen bjöd på blå himmel och full sol, så plötsligt brakade världens åskväder igång! Det var så Felix flög in från verandan.. Och efter en kvart eller så började det hagla, med solen fortfarande lysandes över alltihopa.

Det är en skön tillvaro härute. Vi börjar dagen med en timmes promenad. Sen är det ett yogapass (under ledning av nån donna på en DVD jag fick med posten precis innan semestern) ca 30 min. Behöver ju hålla kroppen igång, det är ju faktiskt kroppens år, även om min kropp tror att det året redan har passerat !!

Sen är det lång frucka, promenader, god mat och mycket läsning.

Felix tycker också det är skönt. Han går lös mest hela tiden och håller sig kring mig. Även på våra promenader i skogen och i området är han lös och håller sig kring mig, har inte stuckit en enda gång. Vi kör ju Barbro-träning och det är mycket effektivt. Felix har även slutat jaga ekorrar och har inte lika mycket hang-ups på hasselskogen. Och idag har han badat, som vanligt bara ut så han når botten sen lägger han sig ned och svalkar magen.

Vi kör också mycket belöningsträning, kamp och framåtträning (utan hinder då) och han är på hugget min käre Felix. Eller också är det jag som är mer på hugget. Whos nose!!!

Imorrn åker vi till Åland och hälsar på familjen Ohlzon.

Njut av sommaren!!! Den är här nu

This entry was posted in På landet. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>