Semesterlunken

fortsätter ett tag till!

Vi har hunnit med några utflykter och idag beger vi oss upp till Borlänge och Pearls farmors stuga. Dags för tävling!! Debut i Agility 2:an!!! Ska bli så skoj.

Vi får väl se hur  semester levernet har satt sina spår i sisu-springningen. Känns som jag har en aaaaaaningens mer flebb att hålla reda på efter all getost, nutella-banan tårta, råbiffar och grillat. Några flygande starter är det nog inte tal om. Har inte vägt mig…  men tycker mig ana ett något större midjemått.

Felix och jag har varit på Åland, hälsat på min barndomskompis Cina med familj. Cina bor i Schweiz, men hennes mamma kommer från Åland och hon har kvar sitt fädernehem där. Jättemysigt ställe!!


Fina klippor att ligga och solbada på. Felix tycker inte jag behöver vara med på bild!

Väl hemma i Roslagen igen tog vi en tur ut till Lidö i vår egen skärgård och käkade på Lidö Krog tillsammans med Lotta.


Lotta har foten i (…inte en potta men väl i…) bandage, sedan det näsliga röjet på Patti Smith konserten… say no more. Är det rock’n’roll så är det!!!


Felix är så klart med på restaurang, ligger så fint vid mina fötter. Han är en fröjd att ha med i sociala sammanhang, så coooool!!


Sen har vi haft besök i sommarhuset av föräldrar och brorsdotter Jossan.

Vädret  har ju varit tipp-topp hela tiden. Men igår brakade världens åskväder igång. Man hörde ett muller nån timme innan själva regnet kom. Jag var nere på Gräddö och handlade när de första dropparna kom. Sen var det bara hem och sitta på verandan och se himlens skådespel av blixt å dunder. Det höll på i ett par timmar. Vilken urladdning!!

Ja,  energi behöver jag verkligen inför helgens tävlingar. Nu är bilen packad och jag skall strax bege mig. Det kommer vara tidiga mornar. Banvandring typ kl 06.10 …. eh good morning.

Men jag känner mig utvilad så det ska nog gå bra. Bara jag får ner spring i benen, så ska vi nog ge järnet.

Fortsätt njut av sommaren, den är här ett bra tag till vad det verkar.


Denna vackra fjäril satt på mitt sovrumsfönster när jag vaknade imorse.

This entry was posted in På landet. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>