Schnauzerläger i Norr

Du Höga kust, du fina kust. Åh, det är fantastiskt fint däruppe i Norr!!!  Felix och jag har tillbringat veckan på Utviksgården ihop med andra schnauzrar, typ 40 st. Erik och Helenes årliga läger har gått av stapeln.

Årets höjdpunkt (och dragplåster) var Barbro Börjesson. I två dagar fick vi ta del av hennes erfarenheter kring träning med hundar. Mycket lärorikt! Vi har framförallt arbetat med vardagslydnad, så att ens hund kan fungera och vara uppmärksam på sin förare trots all möjlig störning.

Och nog var det störning alltid. Vi arrangerade olika typer av situationer där alla ekipage fick möjlighet att träna. Otroligt givande och skoj!!! Jag tror mig nu kunna få bukt med Felix morrande när vi möter andra hundar och när det kommer andra okända hundar för nära.


Barbro Börjesson i sitt esse. Summering efter lösträning.


Här är avslutning efter dag 2. Barbro svarar på frågor och ger ytterligare tips.


Kristina med doggen Makita. Närmast i bild Sara med doggen Wallraff.


Helen med doggen Beppe


Vårt sovrum i sjöboden. Felix ligger redan på sin kudde.


Ebba, Beppes lillmatte, var också med!


Och så sköna klubbkompisen Petra. Doggen Doris är nu nytrimmad och jag kan knappt vänta tills vi drar igång agilityträningen!!!

Idag går mina tankar (lite avundsjukt) till alla hundkompisar som varit och tävlat på Värmlandsveckan. Det verkar varit ett kanonarrangemang och ALLA har gjort så bra ifrån sig. Grattis till er, ni vet vilka ni är!!

Nu fortsätter Felix och jag semesterfirandet ute på landet i Roslagen.

Semester we like, all the time!!!

This entry was posted in Agility, Kropp och själ. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>