Ptrrrooo

Felix skulle passa bättre i ett stall, han som älskar hästar. Kunde han gå och lunka med dom i hagen och kanske slå på en trav nån gång ibland.
På gårdagens kvällstävling i Knivsta var han just inget annat än en lunkentuss!!!!!
Nämen, vad är det för jädrans travhäst jag har till agilityhund???

Ja jag vet, jag är ingen sisuspringare själv men när jag konstant springer ifrån honom på banan då hajjar ni att det går långsamt. Nu pratar vi måååånga sekunder över referenstiden!!!

Asså, det är ju så man börjar tro han är sjuk. Ni ser ju själva hur allvarlig han ser ut!!! Min lilla pojke!!
Kan det va nåt med getingen han trampade på i fredags? Mamma tyckte han var lite hängig idag också mitt på dagen. Man blir ju liksom orolig…..
Närå, han mår fina fisken. Ny dag, nya tag!!! Idag körde vi en kort träningsrunda nere på klubben efter styrelsemötet. Han flyger över balansen och stannar på kontaktfältet!!!!! Han vräker sig igenom slalomet och missar inte en pinne!!!!
Vad är det med min dogge egentligen??????

Okey man kan inte va på topp jämt. Så håll tummarna att vi har toppen uppe i helgen. Då bär det av till Frövi med Åhza och Pearl . Fasiken va najs!!! 

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>