Stadshotellet i Lindesberg

jo man tackar! Login börjar uppgradera sig eller… hur var det jag tänkte imorse.
”Vad är det som gör att man lägger sig i källarvåningen på ett hotell, intill ventilationsanläggningen, i en svensk småstad en helg mitt i augusti. Utan att vara med på bröllopet som firas i hotellets festvåning ett par trappor upp, och utan att ha en snygg karl vid sin sida och med ett alarm som går revelj kl 07.00 en lördag morgon!!!???”

Den tanken dröjde kvar en bra bit in på morgonen. MEN efter första hopp-loppet så kom jag på svaret.  Det är oslagbart att vara tillsammans med Felix och kämpa sig igenom loppen och försöka hitta den här knappen som jag är övertygad om att han har, som kan ta honom från promenadtakt till warp-speed !!!!
Vi lyckades lite i helgen. Felix har varit pigg och glad och sprungit på en hel del. Vi är ju uppe i 2:an och har absolut ingen brådska vidare till klass 3. Det är flera saker vi måste ha på plats först. Därför kan vi kosta på oss att ta lite risker. Igår valde jag ett framförbyte för att komma på ”fel” sida slalom, eftersom vi på tävling endast kört på ”rätt” sida.
Idag sprang jag på utsidan av tunneln för att se hur det skulle bli, och höll på att springa omkull tidtagaren.  Det vart inte så bra, och att springa på utsidan va egentligen lite overkill. Krocken med tidtagaren gjorde att jag kom efter så Felix fick en snurr efter tunneln och vi tjänade ingenting på det.
Men generellt är jag nöjd att jag kommit så långt att jag kan fundera ut och planera själv hur min bana skall se ut och hela tiden tänka i linjer med hänsyn till hur Felix springer.

Det är också oslagbart att vara tillsammans med Väsby Bk:arna, både de som är i tältet och de som finns på andra platser runt tävlingsplatsen på Frövi Bk’s augustisnurr.


Här har vi Gunilla och Aston. Vicky har kört Aston i helgen och det har hon gjort med bravur!


Pernilla och Terror som klassade upp sig till Hopp 2:an i lördags och gjorde debut idag!!! GRATTIS PEARL!!


Igår kväll hängde vi lite vid Åhzas husvagn. Najs!!! Fast Mary var visst till salu….

Felix och Clarence i vårt och torrt  i dörröppningen till husvagnen! Nu köper vi f-n träningsoveraller till dom!!

Vädret har toppat i helgen, och det omtalade regnet landade in sent i dag eftermiddag när vi var på väg hem. Anna som överraskade oss med sin ankomst i förmiddags fick köra sitt sista lopp i spöregn. Ja, vad kan jag säga why not. Med en godkänd vallhund står man ut med vad som helst!

Världens-bästa-Lifa va också på plats. Gjorde ett jättefint hopp-lopp med Yvonne. Finns på film på youtube.

Mycket bra tävlingar i Frövi, precis som förra året. MEN som den tävlingsledare jag nu är, alltid lika intresserad av andras pm. Alltså hur har det lagt upp tävlingen med olika klasser, turordning, tidsåtgång etc. För mig blev det ca 6 timmars väntan mellan de två loppen, och då går våra lopp i samma klass. Hmmm….  det blir för segt… Det tyckte även domarn,  plötsligt  skulle prisutdelning gå av stapeln.. och tävlingen fick vänta…


då han la sig helt sonika ned och väntade …. Magne Alden i horisontell pose.

Så nu är jag trött och Felix än mer tröttare. Men det har varit en riktigt bra helg!!

FIlmer kan ni se här

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>