Hovs hallar och Häverö

Konstiga namn på ställen i Sverige finns det gott om.
I veckan har jag varit i Hovs Hallar, ett något bedagat pensionat vid Laholmsbukten på Bjärehalvön, närmare bestämt så nära Båstad man kan komma. Ledningsgruppen på jobbet var på ”arbetsläger” och planerade framtiden, och den är så ljus… you gotta wear shades….!!

Men som den balanskänslige jag är har jag lite svårt för detta flygresandet. Inte nog med det, dessa konferenser skall alltid ha nåt våghalsigt inslag som går ut på att, ja vaddå?, testa sina gränser, göra det man är mest rädd för… eller göra nåt som ligger utanför vad man normalt gör…hå hå ja ja

Den här gången var det bergsklättring. Jag hade inte skänkt det mycket tanke innan resan, men när jag väl stod där med hjälmen på och selen mellan benen, kände jag bara. Näe, varför skall jag göra det här, fira mig nedför en 12 meter brant klippvägg i ett rep. Det kändes inte ens som en kul grej! Men flera tyckte de var skoj och kände sig nöjda efteråt, good for them!!

Och det var en sagolik utsikt och en fantastisk natur. Kullen, som ligger i krokarna, är tydligen ett rekommenderat stället att åka till.

Dessutom missade jag ju DM som gick av stapeln på Märsta BK i tisdags.

Men jag fick köra lite träning nere på klubben idag istället. Anna, Pearl och Anneli var där. Vi körde intensivt kontaktfält och slalom på en rundbana. Kontaktfälten känns osäkra, och det är nog mest för att jag inte har nåt riktigt bra beteende. Jag bara stannar och försöker få Felix att stanna också. Men slalom gick mycket bra!! Jag trycker på ordentligt och han tar ingångarna mycket säkert och håller hela vägen, med en jäkla fart

Det gäller bara att våga ha samma tryck på tävling!!!

Det är min strategi inför helgens tävlingar, som går av stapeln på Roslagens BK. Roslagens HU arrangerar lördag och Häverö BK arrangerar på söndag (eller var det tvärtom..)  Skitsamma; Slalom slalom slalom!!!

Och så får man fint folk i sommarhuset. Pernilla, Åhza och Leoni med alla doggar skall kinesa hos mig. Vi har planerat meny och matinköp, och den berömda Banan- och nutella rulltårtan skall bakas. Mums!!!

Vilken helg att se fram emot!!   Åh fint väder skarebli haromsagt!!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>