Ett evigt kinesande

…och då syftar jag inte på OS. Det har jag faktiskt nästan helt missat. Är väl inte så jätteintresserad, men lite mer uppdaterad brukar jag nog vara. Ett roligt inslag i TV sändningarna tycker jag ändå  Olssons studio ha varit samt kvällens sammandrag med praktiskt filosoferande och teknikgenomgångar. Mycket intressant!!

Nej, jag syftar på att slagga över, helt enkelt. Hela helgen och en bit in på måndagen har jag haft slagga-över-besök, först på Rådis och sen hemma i Väsan. Jäla najs faktiskt!!
Först var det tävlingar på Roslagens BK. Hela kinesa-gänget kör ju klass 2 nu för tiden. Så vi drog av några banor där på förmiddagen lö-sö, med lite blandat resultat.  På söndagen knep Felix och jag faktiskt en tredjeplacering, dock med 5 hinderfel och 0,46 sek tidsfel eller vad det var, så det blev ingen pinne. Men ändå, himla glad blev jag.

Det har ju mest varit fokus på slalom!!! Men endast i ett lopp av fyra fick jag till ett bra tempo. Fan va segt det går!!
I ett lopp gick det så sakta så Felix liksom ”ramla” ur slalomet. Det är ju inte klokt. Och när jag trycker jag på för mycket blir det nästan bakslag. Det blir till att slipa vidare, korta pass och hög fart. Yeah!


Felix och jag i startposition i lördagens Agilityklass


Brudarna bruders vid lägret. Mycket fint väder hade vi!! som utlovat


Lillbruden med alla napparna. Fullt sjå att hålla koll på dom!


På lördag kvällen var Pearl ute och rumlade på nåt dop-partaj på Rådis. Så doggarna fick hänga med mig. Terror låg helt utslagen, hela kvällen, i soffan brevid mig.

Den utslagna stilen fortsatte även på söndagkvällen när Terror och Ture kinesade över hos mig i Väsan. De verkade trivas och Felix och jag var helnöjda över att ha lite natt besök. Finns det hjärterum så……..

Tack tjejer och alla doggarna för en mycket trevlig helg. Det blir skön känsla i huset på Rådmansö när man haft gäster, det gillar jag

This entry was posted in På landet. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>