Fortsättningskurs i agility

Jaha då var höstterminen igång. Fortsättningskursen gick av stapeln ikväll. Det förpliktigar nu när man är A1-instruktör att hålla grytan och agilityintresset kokande nere på klubben.

Nja så värst kokande kanske det inte blev. Vid kvällens kursstart var det bara 2 som dök upp, av totalt 4 som anmält sig….

Vad är det som händer? Är jag sådan usel instruktör att ingen vill gå kurs för mig. Jag som hade såna fina grundkursare i våras som lämnade såna fina vitsord. Nä, jag kan inte tro det är orsaken. Jag har tillräckligt lågt självförtroende vad gäller agilityinstruerandet att den tanken tänker jag inte ens. Nej, folk måste ha fullt upp med annat, datumen passar inte, hunden hade inte lust i höst, mannen vill inte vara barnvakt, kantarellsökarkurs eller nån annan tokig anledning.

För, varför skulle man inte vilja gå fortsättningskurs? Skulle nåt annat vara roligare… nä tror knappast det va…!!!!

Nåja, jag koncentrerar mig på mina två deltagare. Attans duktiga är dom. Tränat lite… kanske typ inte alls under sommaren men viljan är det inte fel på. Åh vilken lyx att vara så få. Vilken fokus, koncentration, anpassning ja ALLT man kan göra när man inte är så många. Dessutom behöver vi inte dela plan med nån annan galen instruktör. Toppen helt enkelt!!!!

Minst ett av ekipagen kommer med all säkerhet ut på tävlingsbanan framåt vårkanten.

Yihaaa!!!  Teach on!

This entry was posted in Agility, Nere på klubben. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>