Tävlingsledardebut!

Ja, så fick jag då äntligen min officiella debut som tävlingsledare. Inför junitävlingen hann jag inte med att ordna alla papper så  Yonne fick vara min stand-in. Men nu var jag alltså behörig att även skriva under i tävlingsböckerna. 5 Cert och 1 Championat fick jag äran att dela ut idag på Väsby BK’s officiella Klass III tävling. Hur skoj som helst!!!!

En för övrigt mycket lyckad tävling. Vi har fått bra erfarenet efter 2 dagars tävligen i juni med alla klasser. Det finns  duktiga funktionärer på vår klubb!! Ni vet vilka ni är!!!!
Och köket fungerar alldeles utmärkt nu för tiden. För att inte tala om gräsklippningen. Perfekt klippt!!

Domaren var nöjd, fick jag just ett mejl om. Och flera tävlande har lämnat kommentarer under dagen. Och inte minst nöjd blir man när Pearl bara smashar ut dagens resultat på hemsidan, 6 timmar efter avslutad tävling.

Woaw!!

En sån här dag är det är lätt att vara tävlingsledare!!! 

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>