Mamas & the Tapas…

Mer sköna helger har det varit. Inte bara med tävling och snabba lopp.
I fredags var jag och brudarna bjudna hem till ryskan för lite schyssta tapas och Cava. En liten nostalgitripp helt enkelt, tillbaks till Barcelona och resan från i våras som nästan helt regnade bort. Mer säkert en höstkväll i Edsberg, apparently. Men lika energikrävande. Inte nog med att 20 minuters (enligt Smirre) promenaden från pendeltåget tog nästan 40 minuter. När jag väl kom fram fick jag leta bland trappuppgångarna i hela Edsberg eftersom jag fått FEL portnummer. Men herre gud… hur svårt kan det va???!!!

20 tapas och 4 pavor Cava senare var det bäst att Felixen och jag tog en taxi hem. På lördagen sov vi ända till kvart i 12!!!!!! Kors i taket. Det har väl inte hänt sen nyåret!!!

Den här veckan är det officell start av Kroppens år del 2. Jag har smygbörjat med yogan men inte riktigt fått igång  konditionsträningen på SATS. Men i måndags var det dags för stämpelhäfte igen. Nu är det ny kampanj och den åtråvärda belöningen efter 12 veckor och minst 2 stämplar i veckan är ett PARAPLY. Unikt eller hur!!! Men det får gå som motivator denna höst. Skall jag fortsätta springa som sist, då jäsikens vill det till…

Ny tävling på söndag. Sthlm södra here we come!!!

This entry was posted in Familj, Kropp och själ. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>