Spårläggare

Tror minsann att min karriär är på väg att utvidgas. Idag har jag fått min första ordentliga handledning i hur man lägger ett personspår. Har väl gjort några prova-på-spår och lite pappas viltspår tidigare. Men idag var det seriös genomgång och hands-on med Gunbritt från klubben. Thankyou!

Klubben har tävling i lägre spår nästa helg och behövde hjälp. Jag vill gärna bidra till att vår klubb har bra gemenskap och att det finns ömsesidig respekt för varandras grenar. Vi klubbfolk vet att det inte alltid är så. Jag har hört många vittna om hur klubbarna te x behandlar sina agilitysektorer, som något som katten släpat in.  Och så har det faktiskt varit även på vår klubb. Men de senaste året tycker jag mig se en förändring.  Man måste naturligtvis själv föregå med gott exempel. Men man ska ju heller inte ta skit. Som jag ju tyvärr gjorde en gång. F-n jag blir förbannad bara jag tänker på det!!!! Det kommer ALDRIG hända igen.

I vilket fall, jag ska lägga ett av spåren till lördagens tävling och idag var det rekognisering och övning för min del. Ett 1000m långt spår med lite vinklar och 8 pinnar som skall läggas ut. Himla tur vi snitslade, så jag vet hur jag ska gå på lördag morgon. Även om man väl känner skogen så blir man lätt snurrig, speciellt när man skall tänka på hur långt man gått, vinkel åt vilket håll, och alla pinnarna. Ja, det ska bli spännande och se om jag kommer tillbaka från skogen och kan möta upp domarna och dom tävlande. Mer om det efter nästa helg!

Idag var en skön dag att vara i skogen! Min pappa skulle säga att ALLA dagar i skogen är sköna, oavsett väder, sån är han.

Skog on!

This entry was posted in Brukslydnad, Nere på klubben. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>