Nästan hemmatävling

Tävla hos SSBK på Ågestafältet är nästan som hemma. Där har vi varit många gånger och kört lopp. Där fick Felix och jag våra två första pinnar för ganska precis ett år sedan, och sen har vi plockat nån pinne till… om jag inte minns fel. Men idag blev det inga pinnar för oss. Vi startade dagen med Agility 2. Det var en ganska oflytig bana, med balansen ståendes som en fälla vid flera tillfällen. En fällan vi går på. Vilket resulterar i att Felix genar bakom ryggen på mig…. upp på balansen fast vi ska rakt fram. Vad är det han håller på med? eller jag?
Sen var det en svår slalom ingång med balansen ”i vägen”. Då har vi redan diskat oss, men domaren kliver rakt emot oss, fast vi håller på och skall köra klart. Så det blev inte heller så bra.

Har även varit lite mör i benen idag. Anna och jag körde Body pump i fredagskväll, den träningsvärken kom inte förräns ett helt dygn senare och satt i även idag. Alltså jag tål ingenting nu för tiden!!! 

Hopploppet gick desto bättre, sånär som på en neslig rivning på första hindret. hmm… undrar om jag satte honom för långt ifrån. Det var en känsla jag hade innan jag startade och jag var på vippen att korrigera och sätta honom närmare. Det där kanske man måste fundera på, inte för nära och heller inte för långt ifrån. Ska försöka stega ut så jag vet vilket det bästa avståndet är. För övrigt rann det på bra men vi klarade inte referenstiden, så det var inget snabbt lopp direkt.

Grattis Åhza och Mary som gjorde ett kanonlopp idag!! Det blev en andraplats och välförtjänt pinne som tar dom upp till 3:an. Yihaaa!!!!! 

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>