På kurs med Tångring

Åh vad det är skoj att själv gå på kurs. Även om Felix och jag är i en formsvacka så kände jag mig mycket peppad inför dagens första kurstillfälle av tre. Malin Tångring är ju en så himla duktig handler. Det är alltid lika roligt att se henne köra sin bordercollie Arwen.
Och idag visade hon att hon är en himla duktig pedagog också, men det har jag redan förstått, fått höra på omvägar liksom. Så jag var helnöjd när jag blev hämtad av Anna och vi körde ner till klubben, trots att regnet fortfarande strilade lite efter eftermiddagens skur.

Och idag fick jag lära mig att Felix visst inte behöver ha så mycket utrymme för att landa i svängarna efter ett hopphinder. Jag kan själv gå mycket tajtare och göra ett framförbyte och han får ändå plats att landa. Yeah!
Dessutom behöver jag driva på mycket mer på själva linjen INNAN jag gör ett bakombyte. Går jag för långt åt sidan så stoppar jag nog t o m upp Felix, vad det verkar. – Sluta med det genast!! sa Malin.

22706784 Malin instruerar! foto: Anna Müller-Iphone
IMG_4796
Gunilla antecknar flitigt!

Sen fick vi köra en kombination på egen hand. Och det gick ju himla bra tycker jag!!! (filmad med Annas Iphone yeah!)

Jag är verkligen jättenöjd med kvällen och ser fram emot fortsättningen nästa vecka!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

2 Responses to På kurs med Tångring

  1. Petra says:

    Kul med bra kurs!!!
    Har inte hunnit vara här inne på länge så jag bläddrade bakåt för att uppdatera mig och nu sitter jag här och gråter…. Det sägs att det ska bli att kännas lättare med tiden men jag är inte så säker på det. Det gör så ont så länge och det är jobbigt att ha ett stort hål efter någon man har älskat så mkt och som lämnar en hastigt. Jag beklagar sorgen och kan bara säga att jag tänker på dig!

    P.S. Du har rätt att det inte var jag som skrek åt Mick utan det var Kicki S på banan bredvid.

  2. Anna m Snobben says:

    Tjenare, va roligt när du såg de med. De kändes skönt när han inte brydde sig nämnvärt om att bli utskälld. Haha man blir glad för de lilla.
    Kul att du la upp film på eran övning, hann inte se så mycket av er när ni körde. De ser så bra ut, du är så duktig i att handla och visar så tydligt.
    Jo just de har nog glömt att gratta till ditt skitsnygga med Flaxa :-D Grattis!!
    Kram Anna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>