Jonna badar baljan

Jag uppskattar verkligen Jonnas förtjusning över att bada. I helgen har vi varit på landet. När vi går ner till sjön så hoppar hon gladeligen i, nästan dyker från klipporna. Simmar ut en sväng, kommer tillbaka upp för att genast hoppa i igen. Hon behöver inga pinnar att simma efter, hon sköter det där själv.

Den lilla baljan jag har uppe vid tomten är ju numera alldeles för liten, men skam den som ger sig.

Nu har jag målat allt på lilla huset. Blev ju himla fint ju.

IMG_4801

Det ska bara strykas en gång till…puh. Men det får bli en annan gång. Så nu harmoniserar de båda husen med varandra så fint. Jag är verkligen nöjd med den här röda färgen runt fönster och på vindskivor. Det var min fd sambos idé och det ska han ha en stor eloge för.
IMG_4803
(ja, jag vet jag ska byta stup- och hängrännor, nån har målat med färg som inte fastande…ps inte jag!!!)

Nu har jag plockat ihop alla sommargrejer ute på landet. Det dröjer några helger innan jag kommer ut igen och då är ju sommaren över. Får man se fram emot några sköna hösthelger istället.

This entry was posted in På landet. Bookmark the permalink.

6 Responses to Jonna badar baljan

 1. Kristina Munther says:

  GUD vad härlig hon är, i och ur hela tiden, och en sväng med handduken däremellan – jättekul!! Värsta labbefasonerna, eller hur, ja t o m bättre, för hon är så himla snabb!!!!

 2. Pernilla says:

  Hon är lite som en visp, rör runt vattnet så mycket hon kan! :-D

 3. Annso says:

  Tack tack! Oj så söt hon är när hon badar. Och när hon tar handuken och torkar sig. Både jag och husse (henrik) tycker hon ser super skoj och go ut vi drog på smilbanden båda två här hemma.
  kram
  Annso Nova Minus

 4. mia says:

  Ja vatten e ju så himla kuuul..! Något dom verkar ha gemensamt våra små. Hoppas dom får träffas nån gång!
  Himla fint du målat! Snyggt och kul med de röda effekterna tycker jag med.

 5. Jag ser nu, vart smeknamnet ”el-visp jonna” kommer ifrån hahaha. Kymigt av dig att inte skaffa en ordentligt pool till ”lilla” puffan! =)

 6. Helene says:

  Hihihi! Vad härlig hon ser ut när hon badar! Ta med den på tävling!
  Kram Helene

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>