Att tävla eller inte tävla?

Det är frågan!!!

I söndags bestämde jag mig dock för att lägga ner tävlandet för några helger. Ett bra beslut! Hoppas jag. Känns så just nu iallfall. Ett sting av övergivenhet känner jag dock när tjejerna drar iväg till Gagnef idag!!
Men jag tror omständigheterna är de sämsta att tävla i, både jag och Felix är helt enkelt ur form. Kanske mer jag än Felix.
Nä, vi ska istället vara på landet och måla färdigt, kanske lägga några spår, bada och ta det allmänt lugnt.

Idag har jag varit med Jonna hos Dr Bosse. Frakturen har läkt ihop jättefint och det är helt rakt!!!! Yeaj! Trots den törn som ju blev av det där onödiga gräsmatte-rejset vi hade i början av juni. Angående tå-böjar-senan så känns den lite uttänjd, säger Dr Bosse, men definitivt inte av. Ingenting kring senfästena, som man kan se på röntgen, tyder på nån skada. Så rekommendationen är att avvakta ett par veckor. Är den uttänjd så återhämtar den sig. Det blir återbesök den 28 augusti.

Så det blir till att fortsätta den mer slappa stilen….. närå vi ska faktiskt promenera och simma mycket enligt både Dr Bosse och Kjerstins ordination. Men lite på rygg kan man ligga ändå….
IMG_4739

Ge järnet i Gagnef nu tjejer!!! Heja heja!!!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

2 Responses to Att tävla eller inte tävla?

  1. Ulla & Hugo says:

    Härligt att senan inte var av och att den kommer att fixa till sig.

    Man kan ju inte vara på topp jämt och det är skönt att ta det lite lugnt med tävlandet emellanåt.

    Hej hopp
    Ulla

  2. Åh vilken tur att det går åt rätt håll med Jonnas fraktur! Hoppas det fortsätter mot bra läkning, så att ni kan hålla igång och göra banorna farliga sen!!! Fortsatt trevlig sommar ute på landet får man önska då, och tack för gratulationer på min sida! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>