Spårläggning och KM

Imorse vaknade jag kallsvettig så där en kvart i 6. Värsta mardrömmen! Jag drömde att jag befann mig på utsatt tid kl 07.00 uppe vid Björnmyren för att lägga spår som utlovat. Men när jag började gå och skulle lägga ut pinnarna, så hade jag GLÖMT pinnarna hemma!!!!!
Det var lite jobbigt  att vakna så faktiskt. Nog för att man skall vara fokuserad på sin uppgift. Men det där var väl i lite värsta laget tycker jag.

När jag väl vaknat, fått i mig gröten och plockat ihop min attiraljer så infann jag mig vid Björnmyren MED pinnar. Det gick bra att lägga spår. Tur att vi snitslade annars hade jag aldrig fått ihop det!! Snitslarna satt nog ändå lite för glest, för vid en sväng på slutet så hittade jag helt enkelt inte snitseln utan fick improvisera. Det kändes lite svajigt men gick bra till slut. Jag kom fram där det var tänkt. Tävlingsekipaget hade lite svårt att få upp spåret men de tog första vinkeln jättefint. När de kom till spårslut så hade de hittat 6 pinnar av totalt 8.

Jag var hemma igen vid 9-snåret. Najs, då kunde jag äta långfrukost för att sen dra en repa ned till Skopan. Länge sen jag var där. Jag gillar att handla second-hand framförallt glas och  möbler. Men idag gjorde jag helt andra fynd!! Två supsershyssta rockar för 40kr styck. Bargain!!!

Framåt 12-snåret var det dags för Väsby BK’s  årliga Klubbmästerskap i Agility. Vi var ett 15-tal ekipage som byggde, bana och dömde varandra i ett hopp- resp agilitylopp. Felix och jag kom på en total 6:e plats. Vi gjorde två bra lopp!!!! I första loppet gjorde vi värsta slalomingången och hade bra fart hela vägen. Yeah! We like.


Hela gänget på bild!

Sen tog vi en avslutande promenad så doggarna fick springa av sig. Och som dom sprang!!!!


Felix med alla brudarna…!!!


Här gäller det att hänga med…!

Nu är Felix hos mamma och pappa.  Ikväll skall jag svira inne i stan med tjejerna! Det ska bli himla skoj.
Party, party i nyrocken!!!

This entry was posted in Agility, Brukslydnad. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>