Funkis middag på klubben

Igår var en trevlig kväll nere på Väsby BK. Styrelsen hade bjudit in alla funktionärer som engagerat sig under året. Själv var jag med i festkommittén. Vi ordnade riktig middag och lite mingel med tipspromenad. Ett 20-tal hade lyckats samla ihop sig denna fredagskväll. Åhza fångade stämningen i text och bild, kolla in här.

Idag blev det sovmorgon, det var inte planerat. Alltså desto skönare, när det bara blir!! Både Felix och jag låg på rygg fram till 10-snåret .
Sen blev det långpromenad bortåt Lövsta. Tänk jag är uppvuxen i Runby har lekt i varenda skog och ändå går jag vilse. För nåt år sen gick jag vilse uppe i Kairo skogen, och idag gick jag vilse borta i Lövsta. Inte så värst att nån fick spåra upp mig. Men tillräckligt för att jag under ca 30 minuter inte har en susning om var jag är.

Nåja, till slut kom vi fram till Ax:son Jonzon (måste det varit)’s kossor, längsmed Väsbyån. Felix glad i hågen över att äntligen sen nåt levande, och kanske i hopp om att det skulle vara pållar. Drog rakt mot hagen, som var inhägnad…. .med elstängsel!!! Felix skrek som en stucken gris och for iväg upp i skogen. Stackarn! Han har varit lite låg hela dagen sen dess.

Vi fortsätter hålla låg profil, idag är en helt ledig dag!
 

This entry was posted in Nere på klubben. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>