Bruks å sånt

Idag har Felix och jag varit på kurs!!!! Vi har ju bestämt att bredda karriären. Så nu går vi på Bruks appellkurs, eller vad det heter, med inriktning spår. Men idag lovade kursledarna att vi även skulle kunna köra lite Sök om intresse finns. Felix och jag är ju som två blåbär. Hajjar ingenting. Så vi är intresserade av allt. Klart vi vill köra Sök också!!

Kursen går totalt 13 ggr och håller på ända fram till vårkanten. Sen är det meningen att man skall vara färdig för att börja tävla. Ja, det beror ju på hur man tränar mellan gångerna och så förståss, men det låter som en bra målsättning tycker jag. Vi satsar på den!!!

Idag var det mest snack och bekanta oss med de andra kursarna. Vi fick också se en av kursledarna göra ett appell program. Och sedan fick Felix och jag pröva första steget mot budföring.

Ingrid var mottagare och busade upp Felix, sen tog Ingrid godis från mig. Jag fick ta med mig Felix i koppel en 15 m bort, Ingrid och Felix hade hela tiden kontakt. Så satte jag Felix fot, kopplade loss och sa Marsch. Åh Felix han for som en skottspole mot Ingrid. Och Ingrid bjussa på godis och lattjade. Och Felix var helt med på noterna. Gu va kul!!!!! Han som brukar vara så reserverad mot de han inte känner. Här gick det hur bra som helst!!! Jätteskojigt

En helt ny värld öppnar sig för oss.
Vi trivs så ofantligt bra i agilityvärlden, med allt vad det innebär.
Men det ena utesluter ju inte det andra, eller hur.

En kall men kul kväll!!

This entry was posted in Brukslydnad. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>