Gruvliga lopp

… på Gruvhoppet i helgen. Pearl och jag drog en repa till Grängesberg igår. Ludvika BK bjöd till Klass 2 tävling och man vill ju gärna bättra på sina ”årets-hund”-poäng och kanske knipa en pinne eller två så här på årets slut.

Men icke sa nicke, vi lyckades göra riktigt dåligt ifrån oss. Allihopa! Nja, Pearl och Terror gjorde ett bra hopp2-lopp och kom 6:a, MEN i öppna klassen får Pearl hjärnsläpp och springer fel väg ut!!! De är felfria och har två hinder kvar…. ja vad ska man säga… why not.

Felix och jag avverkade tre lopp med lika många diskningar!!!! Han var fräsch och fin igenom alla tre loppen. Hade bra fart och var riktigt på hugget. Men min handling var ofokuserad och inte tillräckligt målinriktad. Så fort vi gjorde nån tabbe så släppte jag. Tänker inte ens lägga upp filmerna. Inte än ialla fall, måste analysera lite mera. Ser också att jag gjorde en del dåliga handlings-val.  Jag hinner göra framförbyten, vilket bättre ramar in Felix vida svängar. Men gång på gång gör jag bakombyten, tappar honom för att han inte låser på hindret. Det får vi träna lite extra på!!! Så no pins, and no points typ…

Det blev en trevlig tävlingsdag ändå!!! Skön fotbollshall, som påminde mycket om Eckeröhallen på Åland.


Vårt basecamp, inte mycket trängsel som ni kan se

Skum belysning, nåt gulaktigt skimmer som gjorde att man inte såg så bra (enligt Pearl)..och fotona blev också lite sunkiga.


Stilstudie med blixt. Felix har snott Pearls stol.
 

Det var lite försäljning på plats så jag passade på att handla lite. Bl a köpte jag ett fleece täcke till Felix. Det går att skönja på fotot ovan. Men det blev lite hästvarning…. så till den milda grad att mina granne, som vi sprang på idag, utbrast – Nämen Felix, har du fått ett hästtäcke, va fint!!!

Ja, vad säger man. Why not!! Han gillar ju pållar!!!

This entry was posted in Agility. Bookmark the permalink.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>